Welcome to the Finland-Malaysia Association's blog!
In this blog we will post the most recent and upcoming events, as well as everything you need to know about the Finland-Malaysia association and its activities!

Tervetuloa Suomi-Malesia yhdistyksen blogiin!
Tähän blogiin päivitämme tietoa sekä viimeisimmistä että tulevista tapahtumistamme, sekä kaiken mitä sinun tulee tietää Suomi-Malesia yhdistyksestä ja sen aktiviteeteista!

Sunday 30 October 2016

Diwali Brunssi 2016


Vuoden 2016 perinteinen syystapahtuma vietettiin himan värikkäämmissä tunnelmissa, Diwalin - perinteisen Intialaisen valojuhlan - merkeissä. Juhla käynnistettiin lyhyellä ttervetuliaispuheella, jonka jälkeen katsottiin lyhyt video Diwalista ja sen perinteistä. Sen jälkeen siirryttiin tietysti heti ruokailuun - onhan se aina tapahtumien kohokohta!



Ruoka oli TAAS taivaallista, kuten aina. Osa ruoasta oli tilattu Singapore Wok:sta ja sen lisäksi Bhuvan ja Diana vastasivat pääasiallisesti kokkailuista. Myös vieraat toivat tapansa mukaan suuren määrän erilaisia herkkuja. Menussa oli mm. kway teowta, lohicurrya, ananaskurrya, sitruunakanaa, aasialaista kana-kasvispataa, tulista kasvishöystöä sekä paljon muuta suolaista ja makeaa banaanikakusta, mini-muffinsseihin ja omenapiirakkaan.



Kuten jo perinteeksi on muodostunut, Julia piti taas vieraille leikkimielisen tietovisan, aiheina Suomi ja Malesia. Kilpalu nosti melutason ihanan korkealle kun ihmiset nauroivat ja miettivät vastauksia yhteen ääneen. Voittajakaksikko oli selkeä - Jyrki ja Ellen Niemi veivät Rossin avustuksella voiton (ka muhkeat palkinnot) kotiin!









No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.